2310924046 Τούμπα, Θεσσαλονίκη panos_33@hotmail.com
hero image

 

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ
Πανακυκλωτική | Θεσσαλονίκη
 

Η ΠΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ σε συνεργασία με διάφορους φορείς της πόλης της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε μια εκστρατεία περισυλλογής και ανακύκλωσης παλαιών ρούχων.

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ;
• Μετά τη διαλογή τους, κάποια ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη (άπορους ή με χαμηλό εισόδημα) σε όλη την Ελλάδα.
• Ένα άλλο μέρος του ρουχισμού διατίθεται σε καταστήματα ειδών από δεύτερο χέρι και σε μικρά παζάρια, σε συμβολικές τιμές για την κάλυψη του κόστους.
• Ο ρουχισμός θα είναι διαθέσιμος για αποστολή σε χώρες όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη, σε περίπτωση φυσικής καταστροφής, πολέμου ή άλλων φαινομένων.
• Το μεγαλύτερο ποσοστό του ρουχισμού εξάγεται με σκοπό την επανάχρηση. Μέρος του υλικού των ακατάλληλων για επανάχρηση ρούχων, ανακυκλώνεται με σκοπό τη δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών μονωτικού ή άλλου υλικού.

 


 

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ:
♦ Ρούχα και ζεύγη παπουτσιών ανδρικά, γυναικεία και παιδικά
♦ Λευκά είδη, όπως κουρτίνες, σεντόνια, κουβέρτες κ.α.
♦ Τσάντες
♦ Ζώνες
♦ Χαλιά
ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ:
♦ Λερωμένα ή βρεγμένα ρούχα
♦ Αποκόμματα υφασμάτων
♦ Μη ζευγαρωμένα παπούτσια
 

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ;

Η ΠΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ τοποθετεί μεταλλικές αποθήκες συλλογής σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, κοινοτικά συμβούλια, υπεραγορές, χώρους στάθμευσης, καταστήματα ρούχων, super market κτλ ή σε χώρο υπόδειξής σας.

Υπάρχει η δυνατότητα περισυλλογής μεγάλων ποσοτήτων και από το χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης.
• Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνει την οικοδομή όπου βρίσκεται ότι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα θα περάσει ειδικό συνεργείο για να συλλέξει τον παλιό ρουχισμό, που θα έχει μαζέψει όλη η οικοδομή στον κοινόχρηστο εσωτερικό χώρο της πολυκατοικίας.
• Επίσης, αν κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματά μας επιθυμεί να κάνει ανακύκλωση ρούχων, το συνεργείο μας περνά από το κατάστημα και παίρνει τον παλιό ρουχισμό, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας.

 


 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.